News

 

Falmignoul s/ Meuse

zaterdag 12 februari 2011

Schitterend geslaagd, het “immersie” weekend. Strak tempo voor de voettochten en veel informatie werd gegeven over alle belangrijke punten van het project. We gaan hartelijk uit mekaar en voelen ons ongeduldig om elkaar weer te ontmoeten. 

Topregisseur gevonden

donderdag 20 januari 2011

Het is bevestigd: Bruno Clément zelf gaat meedoen om de reportage  te maken met professionele omkadering ad hoc ter ondersteuning van Bernard en Brigitte… dat is dus top! 

Liga

dinsdag 04 januari 2011

De overeenkomst met onze voornaamste partner, de Nationale MS-Liga draait nu helemaal. Lees er meer over op hun website www.ms-sep.be om je te overtuigen. De communicatie rondom het project kan helemaal van start gaan.


 

Regen en nog eens regen

zondag 14 november 2010

Wat een moed en vastberadenheid bij deze initiatie in nordic walking in de gutsende regen… het blijft magisch! 

We zijn op weg!

donderdag 14 octobrer 2010

In opperbeste stemming zijn we nu met de trainingen begonnen. Heel binnenkort gaan we weer samen stappen en kennismaken met het reportageteam.  

1e gezamenlijke tocht

zaterdag 18 septembrer 2010

Een bijzonder positieve ervaring. Dat belooft om onze doelstellingen te kunnen halen!

Solwaster, Toubkal 2010 

Belangrijk

donderdag 08 juli 2010

Afspraak met de voorzitter van de Nationale Liga en met de leiding van de gemeenschapsliga’s. Hartelijke ontvangst. Lang gesprek over de verschillende aspecten van, het project. Beslissing om de eerstvolgende tijd alles in nauwe samenwerking te doen. Schitterend! 

Ongelooflijk

zondag 06 juni 2010

Vorige week is Lory Schneider (www.empowermentthroughadventure.com)  ter gelegenheid van de MS-Werelddag een voordracht komen geven. Lory heeft al sinds 10 jaar MS. Zij heeft de hoogste bergtoppen in elk werelddeel beklommen. Zo ook de Everest in 2009. Wij dragen nu dezelfde boodschap uit als zij. Yes, We can! 

Prachtig nieuws

donderdag 27 mei 2010

Stralende zon vandaag!

De overbekende Belgische expeditieleider Alain Hubert wordt onze franstalige ambassadeur. Ja, je leest het goed, hij die met grote moed en vastberadenheid de mentale kracht heeft opgebracht om de polen te trotseren, wordt onze icoon voor de beklimming. 

Sikkim 2009

donderdag 15 april 2010

Zo dan! In dit decor van het dak van de wereld heb ik die vroege droom gestalte willen geven om patiënten mee te nemen op een beklimming, om hen zichzelf fysiek en mentaal te doen overtreffen, opdat ze lichaam en geest weer terugvinden en het beeld uitdragen van een leven dat zich ondanks de ziekte kan ontplooien.

Mijn dank gaat uit naar iedereen die van dichtbij of van ver aan dit project gaat meedoen. In het bijzonder dank ik de initiatiefnemers van de vzw Besep zonder wie dit project een onbereikbaar eiland in een oceaan zonder oevers zou zijn.

We will make it to the top!